Demo avond

DJ Demo avonden/inspiratie avonden en Open trouwroute dagen

Verloofd en trouwplannen?

Onze DJ demo avonden/inspiratie avonden(19:00-21:00) en open trouwroute dagen (11:00-16:00) zijn op de volgende data gepland:

In 2021 zijn er nog geen demo-avonden gepland ivm Corona.
Natuurlijk zijn jullie altijd welkom om jullie wensen door te nemen.

Naast onze DJ-show’s kunnen jullie ook inspiratie op doen op het gebied van bruiloftdecoratie, fotografie, bruidstaarten, make-up, kapsels, videografie en meer.
Willen jullie hier bij zijn? Meld je aan via het aanmeldformulier. Uiteraard zijn er geen kosten aan de DJ Demo avonden verbonden ! Heeft u vragen hierover? Mail dan naar info@djvoorjou.nl of bel (0548-785528) of app met Martijn (06-43902599).

Demo-inspiratie avonden

Bij het organiseren van je bruiloft komt veel kijken! Wij van DJvoorJou helpen je graag op weg om je deze avond te inspireren en te laten kennismaken met verschillende leveranciers en DJ’s voor jullie bruiloft. Bij deze DJ demo avonden kan je in gesprek met deze verschillende leveranciers, zoals een fotograaf, videograaf, bruidstaartenspecialiste, decoratiestyliste en natuurlijk met onze DJ’s en partyplanners van DJvoorJou. Op deze avonden kunnen jullie verschillende bruiloft DJ-shows in real life bekijken.

Open trouwroute dagen

Tijdens de open trouwroute dagen hebben jullie de mogelijkheid om bij verschillende trouwlocaties een kijkje te nemen. Welke locatie past het beste bij jullie bruiloft wensen? Wij zijn deze dagen speciaal geopend voor bruidsparen, zodat je vanuit de trouwlocatie direct door kan om bij ons te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een spetterend avondfeest met DJ. Zo kunnen jullie er een gezellig dagje uit van maken! De borrel en de DJ shows voor de bruiloft staan voor jullie klaar.

 

    × App met Martijn of Lotte