Denk jij alles te weten over Nederland Tv en meer?

De Pubquiz!

Denk je alles over Nederland te weten? Weet je ook welk land een vierkante vlag heeft? Of welke kleur de neus van Bert, van Bert en Ernie van Sesamstraat, heeft? Bij het Pubquiz themafeest vliegen de vragen en feiten je om de oren!

Personeelsfeest

Ook scoort de quiz goed als personeelsfeest! Dus nog geen idee wat je gaat doen als personeelsuitje? Kies voor onze pubquiz, een gegarandeerd gezellige en fanatieke avond met het personeel! Ontek wie het slimste is en misschien wel het fanatiekste!

Hoe uniek is het om tijdens de pubquiz van jullie personeelsfeest, vragen van jullie eigen bedrijf of vereniging  langs te laten komen. Voor ons is het geen probleem om deze in onze pubquiz op te nemen. (Jullie moeten ze alleen nog wel even zelf bedenken). Dit zorgt er voor dat je een uniek feest op maat krijgt.

pubquiz-overijssel-DJvoorjou
Bruiloft DJ-Feest DJ-Overijssel-dj voor jou

Pubquiz 1,5 a 2 uur €449,99 incl geluid.

Er zijn verschillende rondes waar je in teams van 5 of 6 personen gaat strijden om de beker te winnen van dit personeelsfeest! Elke ronde bevat tien verschillende vragen. Rondes zoals Sport, TV, Film, Logo’s en Muziek kunnen voorbijkomen. Strijd met jouw team naar de overwinning!

Onze presentator stelt de vragen tijdens de pubquiz. Vaak denk je het antwoord te weten, maar klopt dit ook? De ‘oja’-momenten vliegen je om de oren. Laat je hersens kraken en kijk of jij het antwoord weet! Het winnende team krijgt behalve eeuwige roem, ook een spetterende hoofdprijs!

Een DJ bij je pubquiz  €749,99 

Maak je quiz nog leuker met een after party met een van onze all-round DJ’s.
Tussen de quiz rondes draaien onze DJ’s opzwepende muziek, en nadat de Ooo zooo spannende prijsuitreiking is geweest, en iedereen van de strijd en spanning is afgekoeld, is het dan echt tijd geworden voor onze DJ om lekker gas te geven. Hij gaat ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijk personeelsfeest of bedrijfsfeest hebben! Het personeel zal hier nog lang over na praten en zullen al benieuwd zijn wat voor personeelsuitje ze het jaar erop krijgen!

Pubquiz-overijssel-DJ

Meer weten? Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek!

× App met Martijn of Lotte