Oktoberfest

Terwijl u de auto parkeert of van de fiets afstapt hoor je binnen de klanken van de Tiroler muziek! Terwijl je geniet van de eerste paar drankjes zorgen wij voor entertainment. Het Oktoberfest kan beginnen!

Oktoberfest

Met boomstam zagen testen wij jullie spieren en met het bierpul schuiven zien we allemaal hoe het met jullie coördinatie gesteld is. Terwijl onze, in skihut stijl geklede DJ de leukste hits draait, gaan jij en je gasten spijkerbroek hangen.

Na een kleine pauze met het lekkerste bier in de grootste bierpullen gaan we weer verder. Nu komt de skihut bingo. Iedereen krijgt een kaart met verschillende muzieknummers. Komt jouw muziek langs dan kruist je het aan en dan BINGO! En wie weet, als het goed is, win je misschien wel een spetterende Oktoberfest prijs!

Okt fest
Okt fest bedrijfsfeest

Bingo, heerlijk bier en dansen!

Na de muziek bingo is het tijd voor de afterparty met DJ en Drive-in show, de voetjes mogen van de vloer en de dansvloer is geopend!

Met de livemuziek en de gekste spelletjes is het Oktoberfest één van de best gegeven feesten waarbij iedereen aan het eind van de avond vol enthousiasme weer richting huis gaat. Over dit feest zal nog lang worden nagepraat!

Meer weten? Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

× App met Martijn of Lotte