Schoolfeesten

Naast de beste hits wordt ook elk verzoekje gedraaid. Elke muziekgenre komt voor, van house tot hiphop en van schuifelen tot top 40, u roept, wij draaien!

Niet te missen!

Schoolfeesten zijn de highlights voor elke student! Even geen schoolwerk maar een spetterend feest! Daarom zorgen wij van DJVOORJOU ervoor dat het schoolfeest een groot feest wordt! De beste hits van het moment met af en toe een schuifelnummertje erdoor, want dat kun je natuurlijk niet missen met een feest!

Met onze service hoeft u zich nergens druk over te maken, wij regelen alles en nemen elke vorm van stress bij u vandaan. Het licht en geluid, de decoratie en de DJ. Zo ontzorgen wij u graag! Met onze top DJ’s kunnen wij beloven dat uw school-feest een enorm succes wordt!

Online schoolfeest

Dit jaar geen examenschoolfeest? Wij hebben een alternatief!
Schoolfeesten zijn de highlights voor elke student! Even geen schoolwerk maar een spetterend feest! Daarom zorgen wij van DJVOORJOU ervoor dat het schoolfeest een groot feest wordt! En dat gaat dit jaar iets anders dan normaal, we gaan ONLINE!
Vanuit je woonkamer of achtertuin met een kleine groep vrienden heerlijk feesten!
Wij maken voor jullie de livestream, DJ Lars zorgt voor de hitjes en je kunt zelf in de uitzending komen om je verzoekje aan te vragen of gezellig mee te feesten! Daarnaast kunnen de studenten 2 keer meedoen met een challenge, waarbij ze een pizza kunnen winnen, direct afgeleverd op hun eigen adres.

Kortom wat bieden wij:

Een livestream via Youtube
DJ Lars 1,5 uur
Verzoekjes via Zoom of Youtube-chat
Mooie studio met beleving
Interactief meekijken in de woonkamer van je klasgenoten door middel van inbellen.
2 pizza’s voor de challenges

We streamen vanuit onze eigen studio dus als locatie heb je er geen omkijken naar

Meer weten? Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek!

× Hoe kunnen wij jou helpen?