Tentfeesten!

Tegenwoordig komen uw bezoekers niet meer zomaar naar een tentfeest, beleving staat hoog in de wensenlijst van uw bezoekers. Wij verzorgen graag de complete aankleding van uw evenement.

Tentfeest met beleving

Tegenwoordig komen uw bezoekers niet meer zomaar naar een tentfeest, beleving staat hoog in de wensenlijst van uw bezoekers. Wij verzorgen graag de complete aankleding van uw evenement. Of het nu gaat om het thematiseren van het podium met thema-doeken, of het invullen van eenĀ  tent met bijvoorbeeld 1000 ballonnen. Wij bedenken de meeste unieke concepten om de beleving van uw bezoekers maximaal te stimuleren.

dj voor jou

Geen zorgen

Moeilijke termen zoals truss carre, line-array, ect., het zegt u misschien niets, maar wij van DJvoorjou Events hebben hiervoor de oplossing! Na het eerste vrijblijvende gesprek gaan wij voor u aan de slag en maken een complete 3D tekening. Met deze tekening krijgt u een impressie van hoe uw evenement eruit komt te zien en kunt u digitaal door uw evenement heen lopen. Uiteraard kunnen wij waar nodig de tekening aan uw wensen en/of eisen aanpassen.

Professionaliteit

Door samenwerking tussen twee professionele bedrijven heeft DJvoorjou Events zich door de jaren heen gespecialiseerd in het neerzetten van grootse en unieke feesten! Jarenlange ervaring en een perfecte service zorgen ervoor dat wij niets aan het toeval overlaten. Voldoende is niet genoeg voor ons, en daarom werken wij graag samen met u aan perfectie.

dj voor jou

Meer weten? Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek!

× App met Martijn of Lotte