Een luxe DJ SHOW met white oval DJ-booth! Tover je feest om tot een luxe club en dans met je vrienden/vriendinnen tot de zon op komt..

Voor een avondvullend feest kies je voor een Bruiloft DJ show van DJVOORJOU! De Oval Normal bevat een professionele bruiloft DJ inclusief  unieke White Oval DJ-booth 2 Led zuilen, 2 white led movingheads op zuil en een geluidsset tot 150 personen. Met de bewegende movingheads komt het feest pas echt tot leven en maakt van jullie bruiloft een onvergetelijke ervaring.

 

BruiloftDJoverijssel-DJvoorjou
BruiloftDJoverijssel-DJvoorjou
Bruiloft DJ-Overijssel-DJvoorjou-

Onze Bruiloft DJ show de Ovale Normale White bevat

Professionele allround bruiloft DJ
Unieke ovale LED DJ Booth
2 movingheads op zuil met ingebouwde led verlichting
Professionele geluidsinstallatie tot 150 personen
Avondvullend programma
Altijd vervangende DJ bij ziekte
Heldere all-in prijzen, dus geen kosten achteraf
Persoonlijk kennismakingsgesprek
Prijs is €799,99 excl. 9% btw (afhankelijk van de DJ, sommige DJ’s hebben een meerprijs.)

Toch iets groter uitpakken?

Check dan De Exclusive Ovale White show

Of vraag naar de mogelijkheden voor een lichtgevende dansvloer

Lichtgevende Led dansvloer

Drankje doen?

De bruiloft is de mooiste dag van jullie leven! Om al jullie wensen om te zetten in een geslaagd feest geven wij jullie altijd de mogelijkheid om vooraf een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. In dit gesprek zullen wij de muziekwensen en wensen met betrekking tot de juiste Bruiloft DJ show met jullie bespreken.

 

Omboekgarantie: Kan jullie feest zoals jullie het willen niet doorgaan vanwege de corona, en willen jullie naar een andere datum? Geen probleem! wij bieden je omboekgarantie aan, zodat je feest makkelijk verplaatst kan worden naar een andere datum. Natuurlijk proberen wij ook jouw uitgekozen DJ mee te verplaatsen.

× App met Martijn of Lotte