Koning DJ Lars

Wij van DJvoorjou boeking zijn sinds 2016 het officiële boekingskantoor van DJ Lars. Of het nu gaat om een festival of een bruiloft, DJ Lars boek je bij DVJBOOKING

DJ Lars-Bruiloft en Feest DJ- DJ voor Jou

Waar het allemaal begon..

Lars Oude Luttikhuis begon 15 jaar geleden in kleine cafés en kroegen. Al snel werd hij opgepikt door Lucky The Feel Good Provider. Al geruime tijd is Lars op zaterdag huis-DJ bij Lucky en draaide hij elke zondag bij Dancing Bruins. Hier draait hij met veel bekende artiesten als Hardwell, The Partysquad, Wildstylez en Brennan Heart. Ja, een kleine Nijverdaller wordt best groot!

Naast huis-DJ draait hij ook als gast-DJ voor diverse evenementen, discotheken en clubs in Oost Nederland.

Lars is een echte DJ die het publiek aanvoelt. Als allround DJ draait hij alle muziek zolang het maar echt feest is. “Het kan me niet gek genoeg zijn”, aldus Lars Oude Luttikhuis. “Ik heb maar 1 opdracht: zorgen voor een zo groot mogelijk feest!”

Lars Oude Luttikhuis is de meest geboekte DJ van 2019
(let op DJ Lars op je bruiloft? Lars heeft een toeslag van € 200,00 ex btw op je de prijs van de bruiloft show)

Meer weten?

Om uw feest af te maken, boek een van onze artiesten! Ze zorgen ervoor dat uw feest onvergetelijk wordt. Met een mix van uw eigen in breng en de style van de DJ word stil zitten onmogelijk! Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons of vraag een offerte aan.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

× App met Martijn of Lotte