Ik Hou Van Holland

Denk je alles over Nederland te weten? Of word je nu toch een beetje zenuwachtig als er een vraag wordt gesteld. Bijvoorbeeld over de oudste kaas of over een paar klompen? Bij het ‘Ik hou van Holland spel show’ vliegen de vragen, en feiten over ons mooie landje je om de oren!

Ik hou van Holland

Bij binnenkomst word je ontvangen door de Oudhollandse klanken van een accordeon. Wanneer de zaal is aangekleed naar het thema, zoals ballonnen en een ik hou van holland deco.. Wij zorgen ervoor dat je helemaal in de sferen van de ‘Ik hou van Holland spelshow’ komt!

Na het buffet is het tijd voor de ‘Grote-Ik Hou van Holland spelshow’. Tijdens deze één uur durende interactieve show, nemen we je mee met vragen over sport, tv, muziek. Natuurlijk mag het ‘namen raden’ van de bekende Nederlanders niet ontbreken. De avond wordt afgesloten met bekende hitjes, die gedraaid wordt door de beste DJ.

Ik hou van Holland DJ voor jou
dj voor jou

Bent u met 100 personen of meer?

Dan bieden wij je een gratis optreden aan van de spectaculaire Rooie Rinus! Deze gekke artiest zal met zijn Hollandse muziek de hele boel op stelten zetten, en zal al je gasten een onvergetelijke avond bezorgen.

Met de live-muziek en de gekste spelletjes, is het Ik houd van Holland thema één van de best gegeven feesten. Waarbij iedereen aan het eind van de avond vol enthousiasme weer richting huis gaat. Over dit feest zal nog lang worden nagepraat!

Is de ‘Ik hou van Holland spelshow toch niet iets voor jou? Kijk dan voor andere themafeesten onze pagina: Themafeesten

Meer weten? Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek!

× App met Martijn of Lotte