Onze DJ’s en artiesten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat.

De Feestdirecteuren

Hey chefkes! De feest directeuren draaien overuren! Middels een afgewogen mix van peptalk en een flink aandeel bijpassende kneiters zwepen deze bazen u op tot verhoogde staat van uitbundigheid, teneinde een feestprestatie van formaat te realiseren. Zulks geschiede voorts in stemmige gelegenheidskleding en dito gemoedstoestand. Boeken is winst! Is het al vrijdag?

Dit trio zorgt in een 60 min durende show voor interactie waar je U tegen zegt.
Prijs 60 min show ex geluid                 € 795,00 ex btw

Deze show is exclusief en alleen te boeken bij DVJ boekings

Altijd Larstig

Straight in your feest!

Tentfeest, buurtbarbeque of verkleedpartij: Altijd Larstig is jouw polonaise-dirigent voor een unieke cafeestbeleving. Zet je schrap voor de stoelendans met je buurman, of dans omgekeerd de limbo met je oudtante. Bij Altijd Larstig is de vloer van lava en staat er altijd een paard in de gang! Erbij zijn is feest maken, puinhoop gegarandeerd en je wordt niet thuis gebracht!

Allround inzetbaar

U vraagt, hij draait, jullie feesten: Of u nou op zoek bent naar dampende 90’s & 00’s, hartverwarmende smartlappen, smakeloze kantineknallers, schurende Top 40 hits, knetterende hardstyle, tijdloze kerstplaten of fluwelen Polka’s, bij Altijd Larstig bent u aan het juiste adres.

Prijs op aanvraag.

DJ Douwe

DJ Douwe is een rasechte Feest DJ & Allrounder/ en onderdeel van het zang trio De Pintermannen! Geen bruiloft, feest of evenement is voor hem veilig en zonder hem is er geen feest!

Met alle feeststampers die deze DJ wegdraait, wordt het pas echt hossen tijdens jullie feest! Douwe doet zijn best om de oudste dans van Nederland ‘de polonaise’ zeker op jullie feest de revue te laten passeren. DJ Douwe, een veelgevraagde party-DJ waarbij ‘FEEST’ vrijwel een garantie is, altijd gedanst mag worden en meezingen van harte wordt aanbevolen!

DJ Lars

Wij van DJvoorjou boeking zijn sinds 2016 het officiële boekingskantoor van DJ Lars. Of het nu gaat om een festival of een bruiloft, DJ Lars boek je bij DVJBOOKING

Overdag leidt hij een doodnormaal leven, maar als de schemering valt transformeert hij naar een onvervalste koning van de discotheek: DJ LARS!

Lars Oude Luttikhuis begon 8 jaar geleden in kleine cafés en kroegen. Al snel werd hij opgepikt door Lucky The Feel Good Provider. Al geruime tijd is Lars op zaterdag huis-DJ bij Lucky en op zondag bij Dancing Bruins. Hier draait hij met veel bekende artiesten als Hardwell, The Partysquad, Wildstylez en Brennan Heart. Ja, een kleine Nijverdaller wordt best groot!

Naast huis-DJ draait hij ook als gast-DJ voor diverse evenementen, discotheken en clubs in Oost Nederland.

Lars is een echte DJ die het publiek aanvoelt. Als allround DJ draait hij alle muziek zolang het maar echt feest is. “Het kan me niet gek genoeg zijn”, aldus Lars Oude Luttikhuis. “Ik heb maar 1 opdracht: zorgen voor een zo groot mogelijk feest!”

Lars Oude Luttikhuis is de meest geboekte DJ van 2019!
(let op DJ Lars op je bruiloft? Lars heeft een toeslag van € 200,00 ex btw op je de prijs van de bruiloft show)

DJ Erwin

Van Dancing Bruins, tot de Crazy Horst in Hardenberg DJ Erwin maakt eer overal een onvergetelijk feest van. Door zijn fijne microfoonstem neemt DJ Erwin je mee in de muzikale wereld. Of het nu gaat om de golden oldies, de 90’s, muziek van nu of de feeststampers, door de ruim 15 jaar ervaring is DJ Erwin er ovaral een feest van te maken! DJ Erwin is de  all-round DJ voor bruiloften, tentfeesten of bedrijfsfeesten.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

× App met Martijn of Lotte