Online inspiratie avond

5 oktober 2020

Hebben jullie trouwplannen? Dan is deze inspiratie avond een perfect ”uitje”. Geheel coronaproof kan jij online genieten van een overdosis inspiratie voor jullie bruiloft.  

Wij maken er een feest van! DJvoorjou organiseert op 5 oktober 2020 om 19:30 uur samen met Mike Rikken (Fotograaf), Nienke van My Kitchen Playground, Lotte van bruiloftdeco.nl, Jan Thijs van JT-Media & Yvon Wille-Ruijter als trouwambtenaar een online live inspirerende live stream met alles wat je wil weten voor het organiseren van een bruiloft. 

Met jaren lange ervaring zijn deze ”trouwgekken” een ware inspiratiebron. Zij vertellen je alle tips&tricks en gaan je voorbereiden op jullie speciale dag. Van bruiloftsfotograaf, trouwtaart, trouwdecoratie, trouwambtenaar, diverse DJ shows en DJ’s voor jullie avondfeest tot  aan een geweldige trouwvideo! 

Naast dat wij samen gaan inspireren, heb jij zelf ook de mogelijkheid om live vragen te stellen zodat je na de tijd geen vraag meer over hebt & kan beginnen met het plannen van jullie trouwdag.

Dus wat jullie wensen ook zijn, wij staan voor jullie klaar. Meld je nu aan en ontvang de link naar de stream & je krijgt een goed gevulde goodiebag thuis!

Meld je nu aan en ontvang een rijk gevulde Goodiebag thuis.  

DJ voor jou-Bruiloft DJ
Bruiloft DJ-Bruiloft Feest-DJ voor jou
DJ voor jou-Evenementen-Organisatie-overijssel

Een inspirerende avond en een rijk gevulde goodiebag? Meld je nu gratis aan voor de online inspiratie avond op 5 oktober om 19:30 uur & ontvang de link via de mail en de goodiebag thuis.

    DJ-Feest DJ-Bruiloft DJ-Themafeesten-overijssel-Dj voor jou
    × App met Martijn of Lotte