Rooie Rinus DJ Crew

Rooie Rinus, wie kent hem niet? De rasentertainer in hart en nieren. Maar wist u dat Martijn (Rooie Rinus) en Niek (geluidsman Rooie Rinus) ook te boeken zijn als Party DJ Duo “Rooie Rinus DJ Crew”.

Rooie Rinus-Bruiloft en Feest DJ- DJ voor Jou

Één en al feest

Doordat ze regelmatig in het voorprogramma staan van Rooie Rinus weten deze jongens als geen ander hoe ze het publiek moeten bespelen, Dit ziet u ook terug in show van deze 2 DJ’s! 100% polonaise 200% party en 300% entertainment! En wie weet pakt Martijn ook nog wel de microfoon om het feest nog gekker te maken!
Kortom met deze 2 jongens heeft u hèt feest van het jaar in huis gehaald!!!!!
De DJ’s voor festival, bruiloften, tentfeesten, of verjaardagen.

Deze show kunt u ook boeken meer de master Rooie Rinus him self!

De gekste artiest van Nederland ‘Rooie Rinus’ breekt overal de tent af! Of het nu gaat om een bruiloft, tentfeest, festival, of personeelsfeest als u Rooie Rinus boekt gaat het dak van de hutte!
De Rooie Rinus shows kenmerken zich door de te gekke verschijning van deze rasentertainer. Bekende smartlappen, feest-stampers, meezingers,
tranentrekkers Rooie Rinus en alles wat daar tussen zit volgt elkaar in vlot tempo op. Het publiek wordt betrokken bij het interactieve optreden waarbij men te gekke prijzen kan winnen. De Rooie Rinus show is er in meerdere varianten.

Ook Rooie Rinus boeken, bekijk de verschillende Rooie Rinus show op de Rooie Rinus pagina

swingo bingo-themafeest-djvoorjou

Meer weten?

Om uw feest af te maken, boek een van onze artiesten! Ze zorgen ervoor dat uw feest onvergetelijk wordt. Met een mix van uw eigen in breng en de style van de DJ word stil zitten onmogelijk! Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons of vraag een offerte aan.

× App met Martijn of Lotte