Jongens tegen de meisjes

Wie kunnen er beter inparkeren? De jongens of de meisjes? De strijd der seksen, oftewel de jongens tegen de meisjes. Samen met onze hilarische presentator zorgen wij ervoor dat jij en je gasten voorzien zijn van een lekker drankje en een heerlijk buffet.

Alleen voor fanatiekelingen!

Er zijn verschillende rondes waarbij de jongens tegen de meisjes gaan strijden om de beker! Welk team begrijpt de hersenspinsels van het andere geslacht het beste, werkt het beste samen en het belangrijste, weet de meeste opdrachten tot een goed einde te brengen? Uiteraard mag dat team zich het sterkste geslacht noemen. Maar of daarmee de eeuwige discussie ten einde komt? Daar komen we waarschijnlijk nooit achter.. Uiteindelijk gaat het er om dat de gasten een hilarische avond vol plezier beleven, met de Jongens tegen de Meisjes spelshow.

ThemafeestenOverijssel-DJvoorjou
ThemafeestenOverijssel-DJvoorjou

Bent u met meer dan 100 personen?

Dan bieden wij je gratis een optreden aan van de spectaculaire Rooie Rinus! Met deze gekke artiest, vol met zijn Hollandse muziek, zal hij de hele boel op stelten zetten. En al je gasten een onvergetelijke avond bezorgen.

Met de livemuziek en de gekste spelletjes is het Jongens tegen de Meisjes-thema één van de best gegeven feesten, waarbij iedereen aan het eind van de avond vol enthousiasme weer richting huis gaat. Daarom zal over dit feest nog lang worden nagepraat!

Meer weten? Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek!

× App met Martijn of Lotte