Onlinebingoshow’s

Potje bingo spelen (bedrijven).
Heerlijk met je personeel een potje bingo spelen! (3 rondes 1,5 uur lang).
Je digitaal personeelsmeeting was nog nooit zo leuk! Met onze interactieve bingoshow stoffen we de oude bingo af en knallen we digitaal je woonkamer in. Heb je bingo? Met videobellen controleren we samen met al je collega’s je bingo kaart, en heb je goede bingo? Dan willen we je zien juichen in je woonkamer. boeken is meemaken!

Vanaf € 849,99 ex btw

Ik kwist het! (nieuwe show 2021)!
Ben je snel je concentratie kwijt, en wil je afwisseling? Geen probleem! Wij hebben de bingo molen en de quiz antwoorden in een blender gestopt, dit alles gemixt en wat kwam eruit? IK KWIST HET!
We spelen 3 rondes bingo afgewisseld met 1 rondes interactieve quiz rondes.
Ga jij voor deze heerlijke interactieve smootie?

Ook deze show kun je boeken voor een openbaar event? Benieuw naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Vanaf € 949,99 ex btw

Openbaar bingo evenement organiseren?

Wil je samen met jouw dorp, stad, discotheek een openbare bingo-show houden maar heb je geen idee hoe dat moet? In de corona tijd hebben wij succesvolle bingo events gehouden (met soms wel 2500 deelnemers). Wij helpen jullie met marketing, richten een ticketshop voor jullie in, maken een toffe show en begeleiden jullie. Het enige wat jullie zelf moeten doen is prijzen regelen, en leuke borrelboxen en natuurlijk een afhaalplek waar de deelnemers de kaarten kunnen ophalen.

Op aanvraag

Benieuwd wat we samen kunnen doen?

Tijdens de Corona-crisis werd ons bedrijf hard geraakt door alle evenementen en feestjes die niet door mochten gaan.

Maar stil zitten is niets voor de crew van DJvoorjou. Grand Café Toi Toi, een opdrachtgever van ons waarvoor wij elk jaar een groot podium bouwen, kwam met de vraag of wij geen alternatief hadden. Alleen een livestream vonden wij te simpel dus zijn we met onze jongens van de techniek bij elkaar gaan zitten en hebben we gekeken naar de mogelijkheden. Dit mondde uit in een streamverbinding met 900 deelnemers. En ja, dan krijg je de vraag of je het ook voor bedrijven kan doen, omdat menig personeelsfeest, zomerBBQ of bouwvakfeest niet door gaat. Toen is de Online Bingo Show geboren.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

× App met Martijn of Lotte