De veelgevraagde party DJ Theo

Theo Otten, een doorgewinterde DJ met een rijke muzikale geschiedenis. Als de voormalige DJ van BillsBar heeft hij de kunst van het draaien van platen tot in de puntjes geperfectioneerd. Met zijn schat aan ervaring kan hij moeiteloos schakelen tussen tijdloze klassiekers en hedendaagse feestknallers, waardoor hij elke dansvloer in vuur en vlam kan zetten. Zijn jaren in de muziekindustrie hebben hem niet alleen een uitstekende DJ gemaakt, maar ook een ware entertainer. Blijf zijn muzikale reis volgen, want met Theo Otten weet je dat je een onvergetelijke muzikale ervaring te wachten staat!

DJ Theo Otten Boek je bij DJvoorjou

Over DJ Theo Otten

Maak je klaar om je zintuigen te laten trillen met de meeslepende beats van DJ Theo Otten!

Theo Otten is geen gewone DJ; hij is een ervaren muzikale architect die zijn publiek meeneemt op een reis door geluid. Met jarenlange ervaring en een diepgaande liefde voor muziek kan hij elk feest omtoveren tot een onvergetelijke ervaring. Van tijdloze klassiekers tot de nieuwste hits, Theo weet precies hoe hij de juiste sfeer moet creëren.

Of je nu danst op zijn deuntjes in een bruiloft, festival of privéfeest, één ding is zeker: Theo Otten brengt altijd de magie van muziek tot leven. Mis nooit de kans om te feesten met deze muzikale tovenaar!

 

*DJ theo heeft een meerprijs vraag martijn naar de  actuele gage

Meer weten?

Om uw feest af te maken, boek een van onze artiesten! Ze zorgen ervoor dat uw feest onvergetelijk wordt. Met een mix van uw eigen in breng en de style van de DJ word stil zitten onmogelijk! Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons of vraag een offerte aan.

× App met Martijn of Lotte